3. cercetez si public

Cand am citit intr-un horoscop ca scoprionii sunt pasionati oameni de stiinta sau cercetatori am inceput sa rad in hohote si am spus ca eu nu cred in zodii.

……nici acum nu cred in astre desi astrele au crezut in mine si mi-au luminat mintea cu cateva burse de cercetare in Franta, Olanda si Belgia unde m-am axat pe endodontie si radiologie intraorala digitala. Din ciocnirea astrelor cu dintii au rezultat cateva premii la congrese si cateva articole in International Endodontic Journal, Quintessence International si Clinical Oral investigations. Unde le gasesti? Pe google 😀 ……Altele asteapta pe banda.

Cea mai mare provocare a fost finalizarea tezei de doctorat din care a rezultat prima carte de radiologie digitala publicata pana acum in limba romana! Imboldul si sustinerea morala pentru aceasta carte a venit din partea “parintelui meu stiintific” Prof. Reinhilde Jacobs de la Universitatea Catolica din Leuven, Belgia cu care am lucrat pentru mai multe proiecte. Unde gasesti cartea? Da un mail!

Overall…..concluzia e una, never say never! Keep on moving!

Leave a Reply