Cluj 2015 – clujenii au renascut orasul. O excelenta Capitala a Tineretului

ANul 2015 a aliniat Clujul in randul celor mai “cool” orase de talie medie din Europa. Suna pretentios dar daca o spun altii poate ar fi bine sa credem si noi . O infuzie imensa de energie, entusiasm, actiune si spirit civit inca de la inceputul anului si pana la final. Recunosc ca nu am fost foarte exaltat de titlul de Capitala Europeana a Tineretului chair daca spectacolul de lasere de Revelion in PIata Unirii ar fi putut sa ma orienteze asupra celor care urmau sa se intample.

Ianuarie- Prima zi de Capitala Europeana a Tineretului “CLuj 2015” Piata Unirii Scaldata in lasere

lasere

 

 

Mai- Zilele Clujului

Zilele Clujul mi s-a parut o desfasurare exemplara a comunitatii clujene care s-a aratat in toata complexitatea ei de la sporturi si gatit pana la muzica simfonica si arta abstracta. IN mod paradoxal a disparut complet monotonia specifica editiilor din primii ani ai zilelor orasului si semibalciul care tinea departe o buna parte din clujeni.

cropped-sigla-Zilele-Clujului-2015

Iunie- Electric Castle

Luna iunie a fost mai muzicala cu doua evenimente de amrca ale orasului. Noroiul de la Bontida a crescut si mai mult notorietatea Electirc Castle facandu-l frate de cruce cu alte felstivaluri europene “innoroiate” in anul 2015 de ploiele inceputului de vara.

electric

 

jazz

 

Iulie- TIFF

tiff

 

August – UNTOLD

untold-festival-2015

 

 

ZIlele Culturale Maghiare

zilele-culturale-maghiare

 

Avem asdar toate motivele de a da un #ShareCluj !!!

share cluj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.