TIFF, Dentis si leadership

ecrane mari, brosuri aruncate pe jos, filme tari, lume pestrita si multa, evenimente, conferinte de presa, vedete………….ce multe se intampla incepand de vineri, 28 mai!

Am participat vineri la o conferinta, TED in Cluj ( www.ted.com )  unde Tudor Giurgiu ( “a TIFFacatorul” pe care de vreo 5 ani imi propun sa-l felicit pesonal si tot n-am reusit) vorbea despre importanta de a crede intr-un vis si de a-i convinge si pe altii de visul tau! El i-a convins pe altii iar TIFF-ul a iesit si va mai iesi in continuare tot mai bine si mai tare!

sa fie el multumit? desigur ca nu! spunea ca TIFF  nu este un reper cultural european atat de important precum si-a dorit ! automultumirea ar fi moartea pasiunii! …..da, pasiunea  pentru visul tau este simgurul lucru care poate infecta lumea din jur cu ideea ta si dorinta de a se alatura. Un lider adevarat este unul pasionat! pasiunea emana entuziasm, iar entuziasmul se ia mai usor ca raia sau orice alta boala contagioasa!  nu banii, nu frica de sef, nici job description ul nu aduna oamenii in jurul tau. doar etusiamnul transmis de lider prin pasiunea lui pentru ce face!

Am remarcat acelasi lucru saptamana trecuta cand Organizatia Studentilor Stomatologi a organizat a 11-a editie a congresului Dentis, progenitura mea de pe cand eram presedinte la OSS. Am fost mandru de cei care au organizat si de liderul lor care a coagulat in jur oameni competenti si de un extrem de mare bun simt! Poate expresia pe care mi-o spunea bunica-mea: “Spune-mi cu cine te-mprietenesti, ca sa-ti spun cine esti” se aplica si-n leadership. De un lider misto se lipesc mereu doar oameni misto! echipa fiind ok, totul merge ca pe roate!

Asadar felicitari pentru TIFF si DENTis ! …..si liderii lor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.