Training de comunicare si La Multi ani, MB Center!

Cu totii suntem de accord (presupun) ca majoritatea conflictelor dintre oameni provin din defecte de comunicare. Suntem prost intelesi, sau se interpreteaza altfel ceea ce am spus, sau noi intelegem cu totul altceva etc…! De ce? pentru ca oamenii sunt diferiti, gandesc diferit, filtreza prin prisma propriilor experiente. Ideea este sa avem un cod comun de comunicare, sa ne cunoastem si sa stim sa eliminam impuritatile.

Acestea au fost si intentiile trainingului la care echipa MB Center a participat sambata si suminica, 17-18 Octombrie la Valea Draganului. Trainerul nostru a avut grija ca toti cei 11 membrii ai echipei prezenti si atenti, ochi si urechi, sa prinda care sunt modalitatile de comunicare eficiente si necesare muncii in echipa la MB Center dar si in comunicarea pe care o avem cu pacientii nostri!

Trainingul de comunicare a fost impartit in doua etape, prima desfasurandu-se in luna Mai in acceasi locatie, o cabana foarte draguta si cocheta din Valea Draganului avandu-l ca trainer pe Vlad Deac – Oradea . Particularitatea celei de-a doua parti a fost faptul ca am avut un trainer extern breslei, adica pe  Calin Lupo, presedintele AIESEC Cluj Napoca.

Mai mult, greutatea weekendului a fost data si de faptul ca in aceasta luna serbam 2 ani de la  lansarea MB Center. Asa se explica de ce formula a fost absolut completa, nimeni nelipsind de la sampanie si tortul de ciocolata cu doua lumani! ….si cadourile aferente :))

Sambata seara, asadar a fost petrecerea mascata MB Center- 2ani!As putea spune ca a fost un exercitiu de imaginatie pentru fiecare, iar rezultatul a fost o impresionanta si haioasa parada de personaje care de care mai savuroase, de la vrajitoare si pirati pana la contese si zane! 

Muzica a sunat din plin si din toate boxele, cu usoare influente repetitive insa, astfel incat se pare ca vechiul imn MB Center ” Nothing sweet about me” – Gabriella Cilmi a fost inlocuit cu “Chambermind swing” – Parov Stelar. Va asteptam la noi pentru o varinata demo de Chambermind swing! http://www.youtube.com/watch?v=qG24X45H11w 

Speram ca la 3 ani de MB Center in 2010 sa fim in acceasi formula super tarem in care ne simtim extrem de bine si, desigur, dupa doua traininguri de comunicare deja, sa comunicam extraordinar! ….nu ca pana acum n-am fi facut-o, dar e mai bine sa prevenim decat sa tratam, asa spune legea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.